KIRIKKALE
25°
07:39

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale Üniversitesi, Endonezya heyetini ağırladı

Endonezya Devlet İslam Üniversitesi Sunan Kalijaga heyeti, Kırıkkale Üniversitesi’ne ziyarette bulundu.


ZİYARET TAM KADRO GERÇEKLEŞTİ
Kırıkkale Üniversitesi’nde düzenlenen Yapay Zeka Konferansı'na katılmak üzere şehre gelen Endonezya Devlet İslam Üniversitesi Sunan Kalijaga Rektörü Prof. Dr. Al Makin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Iswandi Syahputra, dekan yardımcıları ve öğretim üyelerinden oluşan heyetle birlikte Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan'ı makamında ziyaret etti. Kırıkkale Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Erol Yılmaz, Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci ile Dış İlişkiler Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Başer de ziyarette hazır bulundu.

REKTÖR ASLAN, ÜNİVERSİTE HAKKINDA BİLGİLER VERDİ
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Kırıkkale Üniversitesi ve Üniversitenin akademik, sektörel, sosyal ve kültürel alanda yapmış olduğu ulusal ve uluslararası çalışmaları hakkında bilgi verdi. İki ülke arasındaki tarihi ve kültürel bağları, iki üniversite arasında yapılacak proje bazlı çalışmalarla güçlendirmekten memnuniyet duyacağını belirten Rektör Aslan, nazik ziyaretleri sebebiyle misafirlerine teşekkür etti.

“BAĞLARI GÜÇLENDİRMEK İSTİYORUZ”
Endonezya Devlet İslam Üniversitesi Sunan Kalijaga Rektörü Prof. Dr. Al Makin, samimi duygu ve düşünceleri için Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan’a teşekkür etti. Prof. Dr. Al Makin, iki kardeş ülke ve üniversite arasındaki bağları güçlendirecek önemli çalışmalar yapılacağına olan inancını dile getirdi.

Haber:Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Rektör Aslan’dan Soylu’ya ziyaret

İlginizi Çekebilir

Üniversiteden 6 bin 917 öğrenci mezun oluyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerle buluşuyor 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

84422

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171